HARVEST EB tohtorinhatut | doctoral hats
   
HarvestEb-Katico tohtorinhattu
HarvestEb-Katico -tohtorinhatut valmistetaan laadukkaista eurooppalaisista materiaaleista asiakkaan henkilökohtaisten päänmittojen mukaan ammattitaitoisena käsityönä alusta loppuun. Valmistajana toimii yli 1600 tohtorinhatun valmistuksen kokemuksella ja ammattitaidolla Katico -tuotemerkin ja asiantuntija-hattuliikkeen perustaja & omistaja Kati Ojaver-Heidemann Virossa. Tohtorinhatun päällysmateriaali on laadukasta polyesteri-puuvilla-elastaania mattapintaisena tai kiiltävämpänä päällyskankaana asiakkaan toivomuksen mukaan.
Tohtorinhattua ympäröi musta samettinauha. Mallihattumme on nähtävillä mainituissa päänmittaus-yhteistyöliikkeissä Yhteystiedot sivustolla.

Lyyra
Tohtorinhattuun tarvittava lyyra on tutkintokohtainen ja suomalaista kultasepän käsityötä. Lyyra kiinnitetään tohtorinhatun samettiseen nauhaan. Tilaisuuksissa, esim. väitöstilaisuus, karonkka, promootiojuhla, joissa tohtorinhatut asetetaan pöydälle, lyyran on osoitettava yleisöön päin.

Tohtorinhattukotelo
Tohtorinhatun paras säilytyspaikka on sen oma kotelo. Säilytyksen osalta hattu asetetaan koteloonsa sivuttain siten, että hatun liereille on omat kannattimensa. Tällöin hattu säilyttää parhaiten rakenteensa ja lierit muotonsa, eikä tarpeetonta kuormitusta pääse tapahtumaan.

 
 
     
In Finnish
In English
Harvest EB (c) 2005 Janne Peltoniemi KTT/PhD
www.doctoralhats.harvesteb.com | info(at)harvesteb.com